Üsküdar'da işadamı Rafet Özsoy cinayeti sonrası teslim olan şüpheli Necati Y. , adliyeye sevkedildi. Çelik yelek giydirilerek adliyeye getirilen şüpheli, "Pişmanım ağabey pişmanım... Alacak davası" dedi.

"BACAKLARINA ATEŞ ETTİM"

Küçükçamlıca Mahallesi'ndeki Şahlanoğlu Çamlıca Villaları içerinde bulunan Özsoy İnşaatın Holding Binası'nda dün saat 14.30 sıralarında meydana gelen olayda İşadamı Rafet Özsoy silahlı saldırı sonrası öldürülmüş, Necati Y. ise olaydan kısa süre sonra Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim olmuştu.

İşadamının Katili Samsunlu Çıktı

Necati Y.'nin ifadesinde Özsoy için bir hafriyat işi yaptığını, bundan dolayı 2 milyon 700 bin TL alacağı olduğunu belirtiği ve "Para için 4 gündür temas halindeydik. Son olarak bugün için "600 bin TL'sini ver mağduriyetimi gidereyim" dedim. Beraberimde iki çalışanım ile Samsun'dan geldik. Ancak 'para yok' diyerek beni geri çevirmek istedi. Bunun üzerine ruhsatlı silahımı çıkartıp, bacaklarına ateş ettim" dediği öğrenildi.

"PİŞMANIM AĞABEY..."

Üsküdar Emniyet Müdürlüğü'nden üzerine giydirilen çelik yelekle çıkartılan Necati Y., sağlık kontrolü için Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sivil polis aracıyla getirildi. Hastaneye girerken medya mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan Necati Y., çıkarken "Pişmanım ağabey pişmanım. Alacak davası" dedi. Şüpheli araca bindirilerek Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na götürüldü.

DHA