Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır, "Beklenen gün çok yakın, liglerin başlamasına az bir zaman kaldı. Bugün itibariyle maç haftasına giriyoruz. Biz Adana maçına hazırız, gerisini onlar düşünsün. Tek hedef var o da Adana Demirspor'u devirip lige moralli başlamak"dedi

HAZIRLIK DÖNEMİ İYİ GEÇTİ

TFF 1. Lig 1. haftasında evinde Adana Demirspor ile karşılaşacak olan Samsunspor'da zorlu maçın prova çalışmaları bugünden itibaren başlıyor.

Hazırlıkları sıkı bir şekilde sürdüren Kırmızı-Beyazlı ekipte teknik patron Engin Korukır, Samsunspor'un en büyük güçlerinden birinin büyük taraftarlar olduğunu söyledi.

Korukır, "Kızılcahamam'da mükemmel bir kamp dönemi geçirdik. Elimizden geldiğince hazırlık maçları yapıp eksik bölgelerimizi görme fırsatı bulduk. Son olarak Ümraniyespor'la maç yaparak kampımızı noktaladık" diye konuştu.

TARAFTAR OLMAZSA OLMAZ
Zorlu bir lige kısıtlı imkanlarla başlayacaklarını belirten Engin Korukır, "Samsunspor'un sahada ki en büyük gücü arkasına aldığı taraftar desteğidir. Eğer taraftar bu takımı ateşlerse çok canlar yakacağımızı düşünüyorum. Çünkü Samsunspor taraftarlarının gücünü tüm Türkiye biliyor. Ülkenin saygınlığını kazanmış taraftar topluluğumuz var. Bizler gücümüzü taraftarlarımızdan alıyoruz. Uzun ve zorlu maratona giriyoruz. Birlik ve beraberliğimizi bozmadığımız sürece bu süreci en iyi şekilde atlatırız" diye konuştu.

GENÇLERE GÜVENİM TAM
Transfer yasağı gereği kadrolarına yeni isimler katamadıklarını hatta gidenlerin olduğunu dile getiren Korukır, "Rakiplerimiz transfer yaparken, bizler yasak nedeni ile oyuncu alamadık. Bunu hiçbir zaman mazeret olarak düşünmedik. Altyapı oyuncularımızla sezona hazırlanıyoruz. Hepsinin gözlerinde hırsı, isteği ve azmi görüyorum. Takıma kazandıracağımız oyuncuların vereceği katkı ve tecrübeli futbolcularımızın oluşturacağı bir ortamla sezona çok iyi bir başlangıç yapmayı düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

Salim YILDIZ