Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Samsun Canik Belediyespor'un Türkiye'yi sallayan transferi Hırvat basketbolcu Antonija Misura Sandric, şehre geldi.

Güzel oyuncuyu Çarşamba Havalimanı'nda kulüp menajeri Zafer Şimşek ve takım menajeri Nilüfer Acer, çiçekle karşıladı. 2009 Akdeniz Oyunları, 2012 Olimpiyatları ve 2013 yılında Amerikan dergilerinin oylamasıyla en güzel sporcu seçilen Hırvat Antonija Misura, Eurocup'ta başarılı olmak için Samsun'a geldiğini söyledi.

ARAŞTIRMA YAPTIM

Canik'ten transfer teklifi geldikten sonra Samsun'u araştırdığını belirten Misura, "Fransa'da oynarken deniz kenarı bir şehirde yaşıyordum. Samsun'u da denizi olduğu için seçtim. Hırvatistan'dan gelecek arkadaşımınla birlikte oynayacağım için böyle bir karar verdim. Canik ile birlikte başarılı olmak istiyorum. Eurocup'ta mücadele edeceğiz. Hem benim için hem takım için Eurocup'ta başarılı olmak istiyoruz." diye konuştu.

İSTEKLERİ KIRMADI

Güzel basketbolcu Samsun'a ayak basar basmaz hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Sevenlerinin özçekim isteklerini kırmayan Misura, hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi.

Tugay BAŞSAN