Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, artık Samsunspor için yeni bir sayfa açıldığını belirterek, "Önemli bir teknik adam Samsunspor'un başına geldi. Bundan sonra el birliği ile bu takıma daha fazla sahip çıkalım. Yeni bir sayfa açtık. Önümüzde ki 10 maçlık periyodu en az hasarla geçersek, ikinci yarı daha farklı konuşabiliriz"dedi.

ÖNEMLİ BİR İSİM

Elde ettiği son maçtaki galibiyetle biraz olsun nefes alan ve tecrübeli teknik adam Osman Özköylü ile anlaşan Samsunspor'da çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Osman Özköylü'nün gelişi ile Samsunspor'da yeni bir sayfa açıldığını dile getiren Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, "Önemli bir teknik adam takımımızın başına geldi. Burada güzel işler yapacağına inanıyoruz. Kenan hoca ekibine de ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Görev aldıkları sürece hem kendisi hemde ekibi inanılmaz bir efor sarfettiler"dedi.

DESTEK OLMALIYIZ

Zor bir yolda olduklarını ve işlerinin hiç kolay olmadığını vurgulayan Zeren, " İşimiz çok zor, bundan sonra daha çok çalışıp önümüzde ki 10 maçlık ilk devre periyodunu az hasarsız atlatmamız lazım. Hep beraber bu takıma destek çıkmamız gerekiyor. Eğer herşey umduğumuz gibi giderse evde ki hesaplarımız çarşıya uyarsa ikinci devrede farklı şeyler konuşabiliriz. Osman hocamızda zorlu süreci biliyor, ve planlarını ona göre yapıyordur. Biz sadece destek olalım yeter"diye konuştu.

Salim YILDIZ