Samsunporlu futbolcular Ousmane N'Diaye, Alperen Pak ve Menajer Nedim Öztürk Sınav Koleji'nde panele katılarak, öğrencilerin merak ettiği sorulara cevap verdi.

Oldukça neşeli geçen panelde, öğrenciler zaman zaman futbolcuları sorularıyla terletti. Öğrenciler, Ousmane N'Diaye ve Alperen Pak'a "Süper Lig'de hangi takıma gitmek istersiniz?" diye sordu. İki futbolcu da "Biz Samsunspor'u Süper Lig'e çıkarmak istiyoruz. Süper Lig'de de oynayacağımız takım Samsunspor olacak" cevabını verdi.

Panelin ardından konuşan Samsun Sınav Koleji Ortaokulu Müdürü Derya Güler, "Bizim için özel ve farklı bir gün oldu. Futbolcularımız bizleri kırmayarak davetimize katıldılar. Samsunspor şu sıralar zorlu bir süreçten geçiyor. Bu gün biz sporcularımıza moral verdik. Yensek de, yenilsek de, biz Samsun şehriyiz, her zaman Samsunsporluyuz. Biz öyle bir kolejiz ki bünyesinde sporu, sporcuyu, değerli öğretmenlerini ve öğrencilerini barındıran bir kolejiz. Futbolcularımızın söylediklerine katılıyoruz. Her şeyin başı çok çalışmak ve emek vermek ve o emeğin karşılığını almak demektir. Öğrencilerimiz için çok iyi izlenimler ve yol çizici oldular. Oyuncularımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından, Sınav Koleji Ortaokulu Müdürü Derya Güler, Ousmane N'Diaye'ye, Sınav Koleji Lise Müdürü Barış Aral, Menajer Nedim Öztürk'e, Beden Eğitim öğretmeni Gürkan Gürpınar ise Alperen Pak'a panele katıldıkları için plaket verdi. Öğrenciler futbolculardan bol bol fotoğraf çekilip, imza almayı da ihmal etmedi.

Bayram OK