Ankara Samsun Sanayici İş Adamları ve Yöneticileri Derneği (ASİYAD) Yönetim Kurulu Üyeleri, Samsun'da bazı ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak, 30 kişilik ekiple, Haber Medya Grubu'nun Borkonut Niş'teki çalışma ofislerini ziyaret eden ASİYAD Yönetim Kurulu üyeleri Haber Medya Grubu'nun gerçekleştirdiği faaliyetlerle gurur duyduklarını ifade etti.

Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun, Haber Medya Satış ve Pazarlama Direktörü Hülya Hacıoğlu, Haberaks TV Genel Yayın Koordinatörü Fatih Korkmaz, Haber Radyo Genel Yayın Yönetmeni Cumhur Kocaoğlu tarafından karşılanan kafile, çalışma ofislerini gezdi.

SAMSUN İÇİN PROJE ÜRETİYORUZ

Derneğin Samsunluların Ankara'daki sesi olduğunu kaydeden ASİYAD Başkanı Osman Yılmaz, ''Ankara'daki sanayici ve işadamlarını bir araya toplayıp lobicilik faaliyetlerini geliştirerek Samsun için ciddi projeler üretmeye çalışıyoruz. Ayrıca Ankara'daki, Bursa'daki, İstanbul'daki Samsunlulara neler katabiliriz, ortak proje hazırlayıp Samsunumuza nasıl faydalı olabiliriz gibi çalışmalarımız var. İnşallah, Ankara'da Samsunluların evini inşaa edeceğiz. Şimdiden Samsunlulara müjdesini verelim. Bugün, Haber Medya'yı ziyaret etmekten büyük keyif aldık. Çok disiplinli, organize olmuş ve her şeyi yerine oturmuş bir medya grubu görmekten gurur duyduk'' dedi.

ANKARA'DA 145 BİN SAMSUNLU VAR

Tapu Kadastro Genel Müdür Vekili ve ASİYAD Başkan Yardımcısı Gökhan Kanal ise Haber Medya'nın İstanbul'daki birçok medya merkezinden daha profesyonel ve donanımlı olduğunu ifade ederek, ''Samsun'da böyle bir medya grubunun bulunmasından da ayrıca gurur duydum. Ankara'da 145 bin civarında Samsunlu var. Öncelikli hedefimiz Ankara'daki hemşehrilerimize ulaşmak. Diğer amacımız ise, Ankara'daki sanayici, işadamı, bürokrat, yüksek yargı mensubu, vekillerimiz ve devletin değişik kademelerinde görev alan arkadaşlarımıza ulaşıp, bürokrasideki ve iş dünyasındaki gücünü Samsunluların hizmetine sunmak. Bu konuda çok güçlü bir kadromuz var. Bizimle iletişime geçememiş tüm hemşehrilerimizi derneğimize bekliyoruz'' diye konuştu.

MEDİCANA VE VALİ ŞAHİN'E ZİYARET

ASİYAD Yönetim Kurulu üyeleri, Haber Medya Grubu ziyaretinin ardından, Atatürk Anıtı'na giderek saygı duruşunda bulunup, çelenk sundu. Ardından, Medicana Hastanesi'ni de ziyaret eden üyeler, Medicana Hastanesi Genel Müdürü ve aynı zamanda ASİYAD Yönetim Kurulu Üyesi Yard. Doç. Remzi Karşı eşliğinde hastaneyi gezdi. Yönetim Kurulu üyeleri daha sonra Samsun Valisi İbrahim Şahin'i makamında ziyaret etti. 1.5 saat süren görüşmede, Samsun'a yapılan yatırımları ve projeleri ASİYAD Yönetim Kurulu ve üyeleri ile paylaşan Vali Şahin, dernek yöneticilerinin projelerini ve önerilerini dinledi. Görüşmenin ardından kafile, Vali Şahin'e Ankara'dan getirdikleri hediyeleri verdi. Vali Şahin de ASİYAD Başkan Yılmaz'a Atatürk Anıtı kabartmalı bir tablo hediye etti.

Zerrin SOMUNCU