Hilton'un orta fiyat segmentinde yer alan, kaliteye önem verenlere yönelik küresel markası Hampton by Hilton, en yeni oteli Hampton by Hilton İstanbul Zeytinburnu'nu açtı.

BAŞKAN AYDIN'DAN TEŞEKKÜR

Yedikule Zindanları'nın bulunduğu, tarihi açıdan en zengin bölgelerden birinde hizmet vermeye başlayan Hilton Worldwide ailesinde ilk Leed Platinum hoteli Hampton by Hilton İstanbul Zeytinburnu'nun açılışına katılan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Hampton by Hilton Zeytinburnu otelini Zeytinburnu'na kazandıran Behçetoğulları Turizm Otelcilik Sahibi Behçet Irmak Beye teşekkür etti. Otelin açılışında konuşma yapan Aydın, 'Zeytinburnu son 20 yılda İstanbul'un gözbebeği haline geldi. Jeopolitik konumu ile artık Zeytinburnu İstanbul'un en değerli ilçelerinden biri. Son yıllarda Zeytinburnu'nda hayat geçen büyük projeler ilçemize değer katmaya devam ediyor. Bunlardan biride Hilton otelinin Zeytinburnumuzda hizmet vermeye başlaması. İlçemize değer katan böylesi güzel bir proje hayata geçiren Behçet Beye ve ailesine teşekkür ediyorum' dedi.

Aydın konuşmasının ardından Türkiye Focus Service Otelleri Genel Müdürü Ruhsar Eryöner, Behçetoğulları Turizm Otelcilik Sahibi Behçet Irmak ve annesi Cankız Irmak ile birlikte kurdeleyi keserek oteli hizmete açtı. Misafirleler birlikte oteli gezen Aydın otele hayran kaldı. Ve doğa dostu bir otel olarak inşa edilmesinden dolayı da ayrıca Behçetoğulları'na teşekkür etti.

ÇEVRE DOSTU VE LEED PLATİN SERTFİKALI

Odaklı Hizmetler ve Hampton by Hilton Marka Yönetimi Küresel Başkanı Phil Cordell ise şunları kaydetti: "Türkiye'deki yedinci Hampton by Hilton oteli olarak Hampton by Hilton İstanbul Zeytinburnu'nu açmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Türkiye'deki portföyümüzü genişletirken, markamızın imzası yüzde 100 Hampton® 'Memnuniyet Garantisi' anlayışımızı sergilemek sabırsızlanıyoruz. Hilton'un kurumsal sosyal sorumluluk stratejisi Travel with Purpose'un en önemli ayaklarından biri olan çevreyi koruma kapsamında, su ve enerji tasarrufu sağlayan çevre dostu 'yeşil binasıyla otel LEED (Enerji ve Çevre Tasarımında Liderlik) platin sertifikasına sahip.'

İSTANBUL'UN GÖBEĞİNDE

Hampton by Hilton İstanbul Zeytinburnu Genel Müdürü H.Hakan Bakir, 'Otelimiz, konumu ve şehirdeki önemli bölgelere kolay ulaşımı sayesinde ideal bir konaklama alternatifi. Ayrıca LEED platin sertifikasına sahip olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. İstanbul ve Zeytinburnu civarında konaklamak isteyenler için otelimiz mükemmel bir tercih.' Hampton by Hilton Istanbul Zeytinburnu'nda markanın alametifarikası sıcak kahvaltı tüm konuklara ücretsiz olarak sunuluyor. Atıştırmalık ve içecek satın alınabilen alan gün boyu açık. Misafirler ayrıca wi-fi, 24 saat açık spor salonu, kapalı otopark ve iş merkezinden ücretsiz olarak faydalanabiliyor. Tüm odalarda kaliteli buklet malzemeler, Hampton bed® adı verilen markanın imzası temiz ve konforlu yataklar, ayrıca LCD televizyon ve ücretsiz çay ve kahve bulunuyor' diye konuştu.