Hafta sonu deplasmanda Girne Üniversitesi'ne 82-64 yenilen Samsun Canik Belediyespor'da takım kaptanı Tuğba Taşçı, ligde geri kalan 8 maçı değerlendirdi. Ligde 8 haftada sadece 1 galibiyet aldıklarını belirten Tuğba Taşçı, 'Girne Üniversitesi karşısında istemediğimiz ve beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Kendi evimizde oynayacağımız Botaş maçını yenip, çıkışa geçmek ve seri galibiyetler almak istiyoruz. Botaş maçını hafta içi kendi evimizde oynayacağız. Bu maçı kazanmayı çok istiyoruz' dedi.

"Mehmet Can Öztürk'ün ölümü bütün takımı etkiledi"
Takımdaki uyum sürecinin atlatıldığını ifade eden Taşçı, 'Sezona başlamadan önce hocamız Mehmet Can Öztürk'ün ölümü bütün takım arkadaşlarımızı olumsuz etkiledi. Takıma gelen yeni hocamız Erdal Yeğin'le uyum sürecimizi de atlattık. Hocamızın verdiği taktikler doğrultusunda bundan sonra galibiyetlere uzanmak istiyoruz. Çünkü biz başta Erdal Yeğin olmak üzere çok kaliteli bir ekibiz. Kendi evimizde oynayacağımız maçlarımıza taraftarlarımızı da bekliyoruz. Burada taraftarımıza da büyük iş düşüyor. Onlar bize destek olduklarında biz daha iyi oynuyoruz' diye konuştu.
Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 8. haftasında Canik Belediyespor, 7 mağlubiyet ile ligde 9 puanla son sırada yer alıyor. Rakip potaya 503 sayı bırakan Canik Belediyespor, potasında ise 607 sayı gördü.