Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, nokta transferler yapmaya çalıştıklarını söyledi. Samsunspor için herkesin elinden geldiğini yaptığını dile getiren ve Antalya kampınının verimli geçtiğini söyleyen Zeren, "3-4 isimle görüşüyoruz. Anlaşma sağlandığında o isimlerde kadromuzda olacak"dedi

HERŞEYİ HESAPLIYORUZ
Samsunspor, Antalya'da gerçekleştirdiği kamp etabını sorunsuz geçiriyor. Kırmızı-Beyazlı yönetim tahtanın açılmasının ardından sürpriz isimlerin transferleri için yoğun mesai harcıyor. Son olarak Konyaspor'dan Abdülkerim Bardakçı'yı transfer eden Samsunspor, Gaziantepspor'dan Emmanuel John Chibuike ile de prensip anlaşmasına vardı. Nokta transferler yapmaya çalıştıklarını belirten Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, "Boşa harcayacak paramız yok. Herşeyi en ince ayrıntısına kadar hesaplıyor ve öyle hareket ediyoruz"dedi.

4 TRANSFER DAHA YAPILABİLİR
Zeren ayrıca, "Görüştüğümüz birçok isim var. En doğrusu hangisi ise onu takıma kazandırmaya çalışıyoruz. 3 yada 4 isim alarak transferi sonlandırmayı düşünüyoruz. Tabi ihtiyaç duyulduğu takdirde eksik bölgelere transferler yapabiliriz. Gaziantepspor'dan Emmanuel John Chibuike ile de prensip anlaşmasına vardık. Kendisi şu an ülkesinde ve ilerleyen günlerde o da kampa katılacak. İnşallah Samsunspor'u güzel günler bekliyor olacak. Herkes bu takım için elinden geleni yapıyor"dedi.

Salim YILDIZ