AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Atakum İlçe Başkanlığına atanan Av. Haluk Köksoy ile Havza İlçe Başkanlığına atanan Av. Sebahattin Özdemir'i kabul ederek başarı dileklerinde bulundu.
AK Parti Genel Merkezinde Samsun İl Koordinatörü Karabük Milletvekili Cumhur Ünal ve AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel'in de hazır bulunduğu görüşmede Karaaslan, ataması yapılan her iki başkana da yeni görevlerinde başarı diledi.
Karaaslan başkanların yaklaşan referandum süreci öncesinde üstlendikleri görev ve sorumluluğun önemine işaret ederek, 'Görevlerinizin ayrı ayrı hayırlı olmasını diliyorum. Önümüzde ülkemizin geleceği ilgilendiren çok önemli bir referandum süreci var. Teşkilatlar olarak hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. Ben sizlerin sorumluluğu en yüksek hassasiyetle taşıyacağınıza inanıyor, yeni görevinizin tekrar hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca bu vesile ile önceki dönemde görev yapan ve emek veren başkanlarımıza teşekkür ediyorum' dedi.