Antalya kampının ardından Samsun'da ilk kez çalışan kırmızı-beyazlılarda Teknik Direktör Osman Özköylü antrenman öncesinde açıklamalarda bulundu. Giresunspor ile oynanan hazırlık maçını değerlendiren Osman Özköylü, 'Hava şartlarından dolayı Antalya'da kamp yapmak zorunda kaldık. Bizim için iyi oldu. Yenildiğimiz maçın sonucu bize bazı uyarılar yapması açısından, ayaklarımızın yere sağlam basması açısından önemliydi. Nasıl oynamamız gerektiğini tam kavrayabilmemiz adına Giresunspor maçını önemli bir kazanç olarak görüyorum. Belki maç kaybetmiş olabiliriz, sonuçta kötü olabilir ama bunun getirisi olan dikkatli olmamıza vesile olacaktır' şeklinde konuştu.

'Her takımı yenecek güçteyiz'
Ligde her takımı yenebilecek güçte olduklarını dile getiren Özköylü, 'Yeni Malatyaspor maçı farklı bir bakış açısı getirmiş ki ayaklarımızın yere sağlam basması gerektiğini öğrenmiş olduk. Oyun içerisinde yapılan hatalar ve bizim hiç istemediğimiz davranışlar var. Bunları gördük. Oyuncularımıza ikazda bulunduk. Giresunspor maçı kazanılmış olsaydı bize Sivasspor maçında kötü bir etki yapabilirdi. Ama bu maçı kaybetmek Sivasspor maçını kazanmak adına bizim için iyi oldu. Daha dikkatli ve ciddiyetli olmalıyız. Bunu da yaptığımız da her takımı yenebileceğimizi Yeni Malatyaspor maçında herkese gösterdik. İnşallah bu ışık altında Sivasspor maçına hazırlanacağız. Tedbirlerimizi dikkatli alacağız. Şampiyonluk adaylarından birisine karşı oynayacağız. Biz artık çok daha güçlü bir ekibiz. Bunun farkındayız. Sahada doğru mücadele ettiğimiz, oynadığımız sürece her takımı yenebiliriz. Bunu Sivasspor maçında da tekrarlamak istiyoruz' diye konuştu.

Antrenmandan notlar
Samsunspor, deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Spor Tesisleri'nde sürdürdü. Teknik Direktör Özköylü yönetimindeki kırmızı-beyazlılar, 5'e 2 top kapma çalışması, dar alanda pas çalışması yaptı. Antrenman yarı sahada oynanan çift kale maç ile sonlandı.