Samsun'da 40 yıl önce Osman Özal tarafından kurulan Kemal Zirai Alet İş Makine Sanayi, İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, 12 yıl önce kurduğu agromec markasıyla 3 bin noktada hizmet veriyor. TÜYAP Samsun EV'leniyoruz Fuarı'nda açtığı stantla bir kez daha halkın yanında olduğunu kanıtlayan agromec, yoğun ilgi görüyor.

HALKIN MARKASI

Halkın markası olduklarını kaydeden, Kemal Zirai Alet İş Makine Sanayi, İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Özal, 'Genel Müdürümüz Salih Özal ile agromec olarak, halk neredeyse biz oradayız felsefesiyle yola çıktı. Bu anlamda Samsun'da gerçekleştirilen tüm fuarlarda yerimizi alıyoruz. TÜYAP Samsun EV'leniyoruz Fuarı'nda da açtığımız stantla halkımızın yanındayız. Açtığımız stantla, yine ürünlerimizi tanıtıyoruz. Görsellerimizle sunumlarımızı yapıyoruz. Promosyonlarımızı, hediyelerimizi veriyoruz. Katılımdan son derece memnunuz. Beklediğimizin üzerinde bir hareketlilik var. Hafta sonu büyük bir patlama yaşanacağını düşünüyorum' dedi.

TAM DESTEK

Ürünleri her platformda sergilemekten keyif aldıklarını belirten Özal, ' TÜYAP Türkiye'de sadece 6 şehirde var. Bu da Samsun'da gerçekleştirilen fuarların ne kadar özel olduğunu açıkça ifade ediyor. Şehrimizde olan fuarları da zaten hiç kaçırmıyoruz ve olanca gücümüzle destek veriyoruz. Ve ürünlerimizi tanıtıyoruz. Herkesi EV'leniyoruz Fuarı'na bekliyoruz' dedi.

Ayşe KUŞCU