AK Parti İlçe Danışma Kurulu Toplantısı'nda konuşan Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, referandum sürecine dair açıklamalarda bulundu.

AK Parti'nin 15 yıldır icraatlarına aralıksız devam ettiğini ifade eden Başkan Akgül, "Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasında dimdik duran ve o günden bugüne davaya sahip çıkan sizlere, tüm halkımıza şükran ve minnetlerimizi sunmak istiyorum. Çünkü o gün ki şartlarda parti teşkilatı kurulurken bir çok vatandaşımız üye olmaktan çekiniyordu, partiye gelmekten imtina ediyordu. Acaba ne olur diye tereddüt içindeydi ama Allah'a şükür olsun ki bugün gerek Salıpazarı'nın, gerek Türkiye'nin geldiği noktaya, gerekse dünyadaki Müslümanlara Türkiye'nin umut olmasına bakarsak diyorum ki 'iyi ki Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde siyasete başlamışız ve bugüne kadar gelmişiz' dedi.

BU YAPTIĞIMIZ BİR İBADETTİR

Başkan Akgül, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Ben daha önce de vurgulamıştım, bu davada yürüyen arkadaşlara 'Yaptığımız bir ibadettir' diyorum. Çünkü ülkenin geleceği için, hepimizin daha iyi yerlere gelebilmesi için, dünya Müslümanlarının zulümden kurtulması için ve onlara umut olan Türkiye'nin daha güçlü olması için beraber yürüdüğümüz bu yolda yaptığımız işin bir ibadet olduğuna canı gönülden inanıyorum. İnşallah yüce mevlam katında bir ibadet sevabı yazmıştır. 16 Nisan'da bugüne kadar Türkiye'de olan gelişmişliklere bir ivme daha katarak yolumuza en güzel şekilde devam edeceğiz."