MORAL YEMEĞİ
Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde kümede kalma savaşı veren Samsun Canik Belediyespor, üst üste aldığı iki galibiyetle moral bulmuştu. PTT Kadınlar Türkiye Kupası nedeniyle lige verilen arayı da antrenman yaparak değerlendiren Mavi- Beyazlılar, önceki akşam moral yemeğinde buluştu. Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in de katıldığı yemekte kulüp başkanı Ercan Bayrak, yönetim kurulu üyeleri, teknik ekip ve sporcular yer aldı.

İNANCIMIZ TAM
Başkan Genç, takımın her zaman arkasında olduklarını ifade ederek, "Şehrimizi Süper Lig'de ve Avrupa kupasında temsil eden bir takımız. Bu yıl şanssızlıklar yaşadık. Ancak takımımız yeni hocamız Erman Okerman'ın gelişiyle iyi bir hava yakaladı. Galibiyetlerin süreceğine ve takımımızın ligde kalacağına inancım tam" diye konuştu. Yemeğin sonunda ise Başkan Genç, sporcularla birlikte iki galibiyet için özel hazırlanan pastayı kesti.

JOHNSON'A SÜRPRİZ...
Takımın yeni transferlerinden Amerikalı Glory Johnson'a sürpriz yapıldı. Başkan Genç, yıldız basketbolcuya üzerinde ikiz çocuklarının fotoğrafının olduğu Canik Belediyespor forması hediye etti. Amerikalı oyuncu bu sürpriz karşısında önce şaşkınlık, sonra sevinç yaşadı.

HEDİYELER VERDİ...
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, yaklaşan 8 Mart Dünya Kadınlar günü sebebiyle oyunculara çiçek ve bir takım hediyeler sundu.