Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Mart ayı olağan meclis toplantısının ardından belediye meclis üyeleri ile birlikte ilçede devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
İlk olarak belediyenin taş kırma tesisine ziyaret eden heyete günlük faaliyetler ve kapasite miktarı hakkında bilgi verildi. Ardından Zeytin Mahallesi'nde devam eden yol genişletme ve stabilize yol çalışmaları yerinde incelenerek mahalle sakinlerinin istek ve talepleri alındı. Heyet son olarak Geyikkoşan sahil yolu projesinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek proje hakkında Başkan Uyar'dan bilgi aldı.

ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

İlçenin farklı yerlerinde başlatılan çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ifade eden Başkan Uyar, "Yaptığımız çalışmaları meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte inceleme fırsatı bulduk. İlçemizin çehresini değiştirmek için arkadaşlarımızla birlikte alacağımız kararlar ölçüsünde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Amacımız ilçemizi daha yaşanılabilir hale getirmektir. İnşallah yapacağımız hizmetlerle halkımıza layık olmaya çalışacağız' dedi.