TRABZON'A TEŞEKKÜR
Samsunspor'un bugün Trabzonspor'la oynayacağı hazırlık maçı, Kırmızı- Beyazlı kulüpte alacağı bulunan futbolcuların bu müsabakaya çıkmak istememesindendolayı iptal olmuştu. Bu olayın yankıları sürerken, Sportif Direktör Coşkun Zeren, tüm iddialara cevap verdi ve olayın gerçek yüzünü anlattı. Zeren, "Öncelikle hem nazik davetleri, hem de iptalden sonra gösterdikleri anlayış için Trabzonspor Kulübü'ne teşekkür ediyoruz. Trabzonspor bizim dost camiamız, kardeş kulübümüz. Geçen yıl güzel dostluklar yaşamıştık. Amacımız bu yıl da aynısının olmasıydı ama maçı oynayamadık" diye konuştu.

YÖNETİM ÇÖZECEKTİR
Zeren, "Bu hafta itibariyle takıma ödeme sözü vermiştik. Bu ödemelerde sıkıntılar oldu. Önceki günkü antrenman sonrası hoş olmayan, mutsuzluk hali olan görüntüler yaşadık. Trabzonspor'la bu durumda maç oynamanın da kardan çok zarar olacağını düşündük. Sadece futbolcular değil, hep beraber gitmeme kararı aldık. Takımımız bugüne kadar nasıl mücadele ettiyse, bundan sonra da mücadele edecektir. Yönetim ödeme konusunda gerekli hassasiyeti gösteriyor ve en kısa zaman içerisinde de çözülecektir. Çözülemeyecek rakamlar değil. Sıkıntı olmayacaktır. Takımın mücadelesinde, azminde bir sıkıntı yok" dedi.

İDDİALAR ASILSIZ
İddialara da cevap veren Zeren, "Kalecimi Tom Muyters'in evine alacaklıların gittiği konuşuluyor. Bizim ne emlakcılara ne de ev sahiplerine borcumuz var. Tom'un benimle tartıştığı konuşuluyor, kesinlikle doğru değil. Para krizini Murat Gürbüzerol ve Mustafa'nın çıkarttığı konuşuluyor, o da doğru değil. Mustafa takımımızın kaptanlarından. Tamam bir şeyler yaşandı ama takım bu kadar iyi giderken insanlar böyle şeyleri ortaya atıyorlar. Bu takımın önünü kimse kesemeyecek. Aşılmayacak sorunumuz yok, ufak tefek tabiki problemler var" diye konuştu.