Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Samsun Genç İş Adamları Derneği heyetini kabul etti.

Bakanlık makamında gerçekleştirilen kabulde Samsun Genç İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Levent Özden ve yönetim kurulu üyeleriyle dernek üyeleri yer aldı. Heyet Bakan Çağatay Kılıç'a el yapımı Osmanlı lokumluğu hediye etti.

Özden ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş ve Orhan Kırcalı'yı TBMM'nde ziyaret etti. Özden, milletvekillerine görevlerinde başarı diledi.

YARINLARIN TEMİNATI
Milletvekili Köktaş, SAMGİAD'ın ziyareti sırasında gençliği yarınların teminatı olarak gördüklerini belirterek, "Partimiz kurulduğu günden itibaren gençlerimize her zaman büyük önem vermiş, bütün çalışmalarının merkezine gençleri koymuştur. Yeni dönemde de gençlerimize her alanda olduğu gibi, ekonomi alanın da da önemli destekler sağlanmıştır. Bu anlamda kendi işini kurmak isteyen gençlerimize proje karşılığı 50 bin liraya kadar karşılıksız nakdi destek, kendi işini kurmak veya geliştirmek isteyen gençlerimize ayrıca 100 bin liraya kadar faizsiz kredi sağlıyoruz. Yeni iş kuran gençlerimize de üç yıl boyunca gelir vergisi muafiyeti sağlayacağız" diye konuştu.