Samsun Haber: Samsun Genç İşadamları Derneği (SAMGİAD) Başkanı Savaş Gömeç ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ankara Samsun Sanayici, İş Adamları ve Yöneticileri Derneği (ASİYAD) tarafından Hilton Garden Inn'de düzenlenen "Büyük Samsun Buluşması"na katıldı.

TEŞEKKÜR PLAKETİ

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, CHP Grup Başkanvekili Bülent Tezcan, TBMM İdare Amiri Ahmet Gündoğdu, eski Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Erkurt Tutu, Ankara'da ve Samsun'da görev yapan Samsunlu bürokratlar, işadamları ve STK temsilcileri ve üyelerin katıldığı gecede, SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç, ASİYAD Başkanı Osman Yılmaz'a teşekkür plaketi verdi.

DESTEK VERİYORUZ

SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç, ASİYAD'ın Samsun adına güzel bir birlikteliğe imza attığını söyledi. SAMGİAD ile ASİYAD arasında iyi ilişkiler geliştirdiklerini belirten Gömeç, ''Başkentimizde, Samsun camiasını bir arada tutan ASİYAD, şehrimiz adına çok güzel bir birliktelik sergiliyor. SAMGİAD olarak Samsunumuz ve Samsunlu hemşehrilerimiz adına ASİYAD ile güzel ilişkilerimiz var. Her zaman birbirimize destek oluyoruz. Bu çalışmalar adına ASİYAD Başkanımız Osman Yılmaz'a bir teşekkür plaketi sunarak, başarılarının devamını diledik'' dedi.