Alaçam Merkez Şadibey Camisi'nde okutulan mevlide Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, İlçe Emniyet Amiri Kenan Bıyık, İlçe Müftüsü Mehmet Süsün, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Güreş, Alaçam Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Radi Şen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Tural, Alaçam Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Özyılmaz, emniyet mensupları ve vatandaşlar katıldı.
Din görevlileri tarafından okunan Kur'an-ı Kerim, Mevlid-i Şerif ve ilahilerin ardından Samsun Atakum Vaizi Nihat Kazel tarafından yapılan dua, şehit polislerin ruhlarına hediye edildi. Okunan Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif'in ardından Atakum Vaizi Nihat Kazel birlik ve beraberliğin önemine değindi. Kazel, Türk Polis Teşkilatının dış mihraklara karşı verdiği mücadeleye ve ülkenin güvenliğine değinerek, 'Bu uğurda canlarını feda etmekten çekinmeyen şehit polislere rahmet diliyoruz. Gazi ve yaralı polislere minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Allah, bu mübarek günlerin hürmetine bu yolda mücadele veren güvenlik güçlerimizden razı olsun' dedi.
Cami cemaati namaz sonrası Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. yılı nedeni ile emniyet mensuplarının tokalaşarak tebrik etti.

Alaçam’da şehit polisler için mevlit okutuldu