Samsun'un Havza İlçesi'nde esnaf ziyaretleri yapıp, vatandaşlarla buluşan AK Parti Milletvekili Hasan Basri Kurt, "Bölgemize yapılacak her yatırım ülkemiz ve bölgemiz için çok önemli" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Havza'da ilk olarak geçtiğimiz ay babasını kaybeden Havza TSO Başkanı Erkan Acar'ı ziyaret ederek başsağlığı dileğinde bulundu. Kurt, ziyarette Belediye Başkanı Murat İkiz ve AK Parti İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir ile birlikte TSO Başkanı Acar'dan Havza Organize Sanayi Bölgesi (OSB) hakkında bilgi aldı.

GELİŞİMİN ANAHTARI

Belediye Başkanı İkiz, Havza OSB'nin yatırımcılar için cazip imkanlar sunduğunu belirterek, 'Burada yapılacak yatırımlar ilçemiz için önemli. Göç ve işsizliğe çare olacak, Havza OSB, gelişmenin anahtarı olacak" dedi.

CAZİBE MERKEZİ OLACAK

TSO Başkanı Erkan Acar ise Havza OSB'nin altyapı geçici kabulünün yapıldığını belirterek, "Bundan sonra önceliğimiz yatırımcı bulmak. İnşallah gelecek yatırımcılar ile ilçemiz hızlı bir sanayileşme ile bölgede cazibe merkezi olacak" diye konuştu.

HİZMET ETMEK ONURDUR

Milletvekili Kurt ise Havza OSB ile ilgili gelişmeleri yakından takip ettiğini ifade ederek, "Bölgemize yapılacak her yatırımım ülkemiz ve bölgemiz için önemli. Faaliyete geçtiğinde Karadeniz Bölgesi'nin en büyük organize sanayi bölgesi burada kurulacak ve hemşehrilerimize iş kapısı olacak. En kısa zamanda yatırımcıların Havza'ya gelmesini bekliyoruz. Havza, bundan böyle göç veren bir ilçe olmaktan çıkacak ve büyümeye başlayacak" dedi.

Ardından ilçe esnafı ile buluşan Kurt, yapılan tüm çalışmaların daha güzel bir Türkiye için olduğunu belirterek, "Amacımız halkımıza hizmet. Sizlerin temsilcisi olarak çalışmak ve sizler ile biraraya gelmek bizim için bir onurdur" dedi.