Samsun Haber: Samsun Valisi İbrahim Şahin, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 172. yılı nedeniyle mesaj yayımladı. Şahin, mesajında, toplumsal huzurun sağlanması için büyük bir özveri ile çalışan Polis Teşkilatının 172. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını aktardı.

DESTEĞİMİZ DAİMA SÜRECEK

Türk Polis Teşkilatının 10 Nisan 1845 tarihinde kurulduğunu belirten Şahin, "Türk Polis Teşkilatı, kurulduğu günden bugüne huzur ve barış ortamının korunması amacıyla çalışmış, günümüzde de aynı kararlılık ve azim ile bu görevi sürdürmeye çalışmaktadır. Polis teşkilatımız halkımızdan aldıkları güven ve destekle başarısını daima sürdürecektir" ifadelerini kullandı.

BÜYÜK ÇABALARI VAR

Şahin, Samsun'un huzurunu ve güvenliğini sağlamak için çaba sarf eden emniyet teşkilatı mensuplarının, vatandaş odaklı hizmet anlayışını benimseyerek, vatandaşın huzurlu, mutlu ve güvenli bir şehirde yaşaması için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını kaydetti.

Samsun'un huzurlu bir şehir olmasında emniyet gücünün takdire şayan çabaları olduğu kadar vatandaşın da sağduyulu ve işbirliği içinde olmasının büyük katkısı olduğuna dikkati çekti.