Türk Telekom Samsun Bölge Müdürü Baki Günay ve kurum yöneticileri Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i ziyaret etti.
Günay ve diğer misafirleriyle sohbet eden Başkan Genç, bilgi ve bilişim çağında Türk Telekom'un önemli bir kurum olduğuna dikkat çekerek, "Belediye olarak hemen hemen tüm kurum ve kuruluşların paydaşıyız. Şehrimizi ortak akılla yönetiyoruz çünkü birlikten kuvvet doğar. Şehrimizi STK'lar, kurumlar, belediye başkanları, milletvekilleri ve halkımızla birlikte, ortak akılla geleceğe taşıyabiliriz" dedi.

DİNAMİKLER BİRLİK OLMALI

Şehrin yararına olan her türlü çalışmaya ve projeye destek verdiklerini belirten Başkan Genç, "Şehrimizin yakın hedefi 2019, hükümetimizin vizyonuna bağlı olarak orta ve uzun vadeli hedefleri ise 2023 ve 2071'dir. Şehrimizi bu hedeflere ulaştırabilmemiz için en büyük ihtiyacımız birlikteliktir. Biliyoruz ki birlikten kuvvet doğar. Çünkü tek elin sesi asla çıkmaz. Bu bakımdan şehir olarak da tüm kurum ve kuruluşlar, sivil toplum örgütleri ve diğer şehrin dinamikleri olarak bütünleşmeli, birlik olmalıyız. Samsun'umuzu ancak STK'lar, kurumlar, belediye başkanları, milletvekilleri ve halkımızla birlikte, ortak akılla geleceğe taşıyabiliriz" diye konuştu.

ZİHİN YAPIMIZI 4. SEVİYEYE ÇIKARMALIYIZ

Kurum ve kuruluşların ortak akılla çalışmasının önemine işaret eden Başkan Genç, "Kurum ve kuruluşlar olarak omuz atarsak şehrimiz ve ülkemiz hedefine daha hızlı ulaşır. Başarı için 21. yüzyılı iyi algılamak gerek. Dünyaya, ülkemize ve şehrimize ait fotoğrafı iyi okumak lazım. Bugün hayalin bilgiye, bilginin makinaya dönüştüğü 4. sanayi devrimini yaşıyoruz. Bu nedenle kurum ve kuruluşlar olarak da zihin yapımızı 4. seviyeye çıkarmalıyız" şeklinde konuştu.