Canik Belediye Başkanı Osman Genç, her hafta başında Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri ile düzenlediği Haftalık İstişare Toplantısı'nı bu hafta yeni yıl tatili nedeniyle Salı günü gerçekleştirdi. Başkan Genç, geçen hafta yapılan ve bu hafta yapılacak çalışmaların değerlendirildiği toplantının ardından her Salı olduğu gibi bu hafta da Halk Günü'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

BİZ BİR EKİBİZ

Canik Belediyesi olarak başarılarını ekip ruhuyla planlı çalışmaya borçlu olduklarını belirten Başkan Genç, "14 yıldır düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz haftalık istişare toplantılarında geçtiğimiz hafta yapılan, devam eden ve bu hafta yapılacak projelerimizi enine boyuna değerlendiriyoruz. Ayrıca biz bir ekibiz ve ekip olarak çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunuyoruz. Şehrimiz için yaptığımız hizmetlerimiz planlı çalışmamızın sonucudur" dedi.

TAM KATRO HİZMETTEYİZ

Amaçlarının, şehre ve insana hizmet etmek olduğunu belirten Genç, "Samsunumuz ve insanımıza daha kaliteli bir hizmet sunabilmek için çalışıyoruz. Asıl amaç insana hizmettir. Bu hizmeti gerçekleştirmek için tam kadro hemşehrilerimizin hizmetindeyiz. Daha yaşanabilir, sürdürülebilir, estetik ve şehir kimliğini kazanmış şehirler ancak planlı büyüyen şehirlerdir. Gelecek nesillere problemleri çözülmüş, planlı bir şehir bırakmak için çalışıyoruz" diye konuştu.

HALKIMIZLA YÖNETİYORUZ

Canik'te vatandaşlarla birlikte önemli hizmetler başardıklarına da işaret eden Genç, "Şehri ve sorunlarını sadece bizim bilmemiz yetmiyor. Bir yerde yaşanan sorunu en iyi orada yaşayan ve o sorunla karşılaşanlar bilir. Bu bakımdan halkımızın ne istediği, fikirleri, düşünceleri bizim için çok değerli. Biz şehrimizi halkımızla birlikte yönetiyoruz. Vatandaşlarımız fikirleri, önerileri ile bizlere ve ilçemizin daha ileriye gitmesine katkıda bulunuyor. Tek amacımız mutlu bir Canik ve çocuklarımıza güzel bir gelecek bırakmak" şeklinde konuştu.