Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, yılın ilk mesai gününde belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve personelle bir araya geldi. Başkan Uyar, 2017 yılının değerlendirmesini yaparak belediyenin çalışmalarında, hizmetlerinde ve projelerinde emeği geçen belediye personeline teşekkür etti.

2018 yılının barış, huzur ve kardeşlik getirmesini temenni eden Başkan Uyar, 'Her yeni yıl yeni heyecanlar, yeni umutlar demektir. Geride bıraktığımız 2017 yılı her ne kadar ülkemiz, bölgemiz ve dünyamız adına çok hatırlamak istemediğimiz olaylara sahne olsa da barış, huzur ve kardeşliğe olan inancımızdan hiçbir şey kaybetmeden heyecanımızı 2018 taşıyoruz. Bizler Alaçam Belediyesi çalışanları olarak geride bıraktığımız 2017 yılı içerisinde yeni projelerle ilçemizin çehresinin değişmesi adına var gücümüzle gece gündüz demeden mesai saati tanımaksızın çalışarak katkı sunduk. Özellikle 2017 yılı bizim açımızdan bir hamle ve yatırımların yoğun yaşandığı bir süreçti. İnşallah bu hızımız 2018 yılında da artan bir ivmeyle devam edecek' dedi.

BAŞARI EKİP İŞİDİR

Alaçam Belediyesi personelinin başarıya sunduğu katkıya dikkat çekerek, verdikleri emek için teşekkür eden Başkan Uyar, 'Başarı bir ekip işidir. Alaçam Belediyesi'nin bir gram başarısı varsa, bu başarıda en alt kademedeki işçi kardeşimiz, en üst düzeydeki yöneticimiz, müdürlerimiz, memurlarımız, meclis üyelerimiz, başkan yardımcımız da bu işin içinde paydaştır. Herkes canla başla elinden geleni yapmak için çalışıyor. Ben katkınızdan ve başarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.