Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz, Haberaks TV ekranlarında yayınlanan Burcu Düzgün Çoban'ın sunduğu Haberin Sesi programına katıldı. Akcagöz, "Uçurumun kenarındaki ülkemizin kurtuluşu, birlikte hareket etmekten geçiyor" dedi.

İYİ PARTİ ALTERNATİF DEĞİL

İYİ Parti'nin AK Parti'nin benzeri olduğunu savunan Akcagöz, "Halkımız, AK Parti'nin alternatifini arıyorsa, bu adres İYİ Parti değildir. AKP'nin bugünkü alternatifi CHP'dir. Türkiye siyasi tarihinde yüzlerce parti kuruldu. Yeni bir siyasi parti ortaya çıktığında, onlara başarı dilemekten başka yolumuz yok. Ancak 2019 seçimlerinde Türkiye'yi felaketten, Ortadoğu cehenneminden kurtaracak iksir CHP'nin elinde. Türkiye'yi felaketten kurtarmanın tek yolu hep birlikte harekete geçmektir" ifadelerine yer verdi.

EKONOMİ BİTMİŞ DURUMDA

Türkiye'nin uzun yıllardır iyi yönetilemediğini dile getiren Akcagöz, "Olası bir seçimin galibi Türkiye halkı olacaktır. Türk milleti, 2019 seçimlerinde tek adam rejimine 'dur' diyecektir. Bitmiş durumda olan ekonominin iyi gittiğini söyleyen yayın organları var. Yüzde 11 ekonomik büyüme olduğunu açıklıyorlar ama geçim sıkıntısı yüzünden parlamentonun önünde kendini yakan vatandaşımız var. Aynı ülkede tüm bunların yaşanması büyük çelişki. Büyüme yok ekonomi tarumar ülke kaynaklarının nerelere gönderildiğini hangi adalara hangi kaynakların aktarıldığını belgelerle ispatladık. 2019 seçimlerinde halkımıza hesap sorma fırsatı verilecek, milletimiz elindeki mühürle o hesabı sorma yetkisini 2019 seçimlerinde kullanacak. Türkiye'yi kurtaracak olan irade 2019'da ortaya çıkacak" ifadelerini kullandı.

2019 SEÇİMLERİNE HAZIRIZ

Partisinin seçimlere her zaman hazır olduğunu ifade eden Akcagöz, şu ifadelere yer verdi: "CHP'ye, bu toprakların aydınlık geleceğine ve kurtuluşuna inanmış her bireyin aynı noktadan baktığını ben biliyorum. Farklı parti rozetlerini taşımış olabiliriz ancak 2019'da uçurumun kenarındaki bu ülkeyi el birliğiyle kurtaracağız. Türkiye'nin başına bela olan terör örgütleri var. Mustafa Kemal Atatürk'ün 100 yıl öncesinde Gençliğe Hitabe'de işaret ettiği noktalar bugün yaşanıyor. Bütün bu düşmanlıktan ülkeyi kurtaracak olan kudret bizim elimizde var."

Pirsu DÜZGÜN