Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, vatandaş buluşmaları ve esnaf ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Şahin, bu kapsamda AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş ve Belediye Meclis Üyesi Ümit Sezgin ile birlikte Büyük Pazar esnafını ziyaret etti. Başkan Şahin, "Türkiye'nin teröre ve baskılara boyun eğmeyeceğini Afrin operasyonu ile tüm dünyaya bir kez daha gösterdik" dedi.

TERÖR YUVALARI TEMİZLENECEK

Ziyarette Afrin operasyonu hakkında değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Kırcalı, "Ülkemiz Suriye'deki terör yuvalarını temizlemek için Afrin'de çok önemli bir operasyon başlattı. Ziyaretlerimizde halkımızın kahraman Mehmetçiklerimize dualarını gördük ve hep beraber 'amin' dedik. Yüce Allah, ordumuzu muzaffer eylesin" dedi.

DUAMIZ ONLARLA

Türkiye'nin kritik bir süreçten geçtiğini dile getiren İlçe Başkanı Yurduseven, "Halkımızla her zaman beraber oluyoruz. Afrin'de Mehmetçiklerimiz çok önemli bir operasyon yapıyor. Ülkemizin güvenliği için her türlü mücadele yapılıyor. Millet olarak duamız kahraman askerlerimiz için" diye konuştu.

BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ

Türkiye'nin teröre ve baskılara boyun eğmeyeceğini Afrin operasyonu ile tüm dünyaya bir kez daha gösterdiğini belirten Belediye Başkanı Şahin, "Milletimiz, ülkemizin güvenliği söz konusu olunca siyasi düşüncelerini bir kenara bırakarak birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu bir kez daha gösterdi. Aziz milletimize şükranlarımı sunuyor ve teşekkür ediyorum. Yüce Rabbim kahraman Mehmetçiklerimizin yar ve yardımcısı olsun" ifadelerine yer verdi.