Denizlispor'u kutlayarak sözlerine başlayan Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, 'Neticeye bakıldığında 3-0 belki farklı bir skor gözükse de normalde maçın hakkı bu olmamalıydı. Yaklaşık 8 tane çok net pozisyonumuz var. Ama 3 maçtır bir türlü topu kaleye sokamıyoruz. Sıkıntımız sonuçlandırmada. Sonuçlandırmaya getirene kadar o topu bölgeye gayet iyi taşıyoruz. Ama ancak bir türlü golü atamadık. Atsaydık çok farklı olabilirdi' dedi.

'Hamle sıkıntımız var'
Hiçbir zaman hakemler hakkında serzenişte bulunmadığını ifade eden Bektaş, 'Ama biraz daha dikkatli olmaları için rica ediyorum. Verilen bir gol var. Topun tamamı çizgiyi geçmemiş. Yan hakemle bir diyaloğum oldu. Buna da sığınmıyorum. Ben sahada önce kendim yapmam gerekeni yaptım mı, ona bakarım. Daha sonra bu faktörler devreye giriyorsa ve maçı etkiliyorsa ondan da bahsetmek zorundayım. Hakeme 'gölü siz mi verdiniz hocam' dedim. Oda 'evet ama, topun tamamının geçtiğini gördüm ama yanılıyor da olabilirim' dedi. Yanılıyorsan vermeyeceksin. Emin olmadığın bir kararı vermeyeceksin. Sonuçta çok kritik bir karar. Golü yedikten sonra biz yine golü aradık ve pozisyonlara girdik. Daha sonra penaltı ve kırmızı kart ile maç hiç gitmesi gereken gibi gitmedi. Bir oyuncumuzu kaybettik. Kadroda zaten sıkıntımız var. Bunun yanında hamle sıkıntımız var' diye konuştu.
Önlerinde 3 karşılaşmaları olduğunu ve bu maçlardan toplaya bilecekleri kadar puanlar toplayacaklarını dile getiren Bektaş, 3 maçı iyi bitirip devre arası da transfer açılırsa gereken takviyeleri yaparak takımının oynaması gerektiği gibi bir futbol sergileyerek ikinci yarıya gireceklerini kaydetti.

Denizlispor cephesi
Maça iyi başladıklarını vurgulayan Denizlispor Teknik Direktörü Namık Kemal Sarıyer ise, 'Biz ayağa top yapan bir takımız. Geçen hafta şansız bir şekilde mağlup olmuştuk ve hafta içinde iyi hazırlandık. Her iki takım da iyi mücadele etti. Elazığspor'u da kutluyorum. İyi pozisyonlar buldu ama onlar değerlendiremedi. Biz girdiğimiz pozisyonları değerlendirdik ve galip geldik. Her iki takım da iyi mücadele etti ve iki takımı da kutluyorum' şeklinde değerlendirmelerde bulundu.
Tartışmalı gol pozisyonu ile ilgili konuşan Sarıyer, 'Pozisyon bize uzaktı ama net olarak bir şey söyleyemem. Ben yılarca hakemlik yapmış kişiyim. Bazı ufak tefek hatalar oluyor. Fazla bir şey demeye de gerek yok. Türkiye liglerinde oluyor. Çok uzatmaya gerek yok. Ben yine de her iki takımı iyi mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Ufak tefek gerginlikler olabilir. Maç atmosferinden bunlar oluyor, tansiyon yükselebiliyor' şeklinde sözlerini tamamladı.

Elazığspor - Denizlispor maçının ardından