Alaçam Belediyesi ve İŞKUR Bafra tarafından organize edilen 2. Uygulamalı Girişimcilik Kursu tamamlandı. Kursun son ermesi dolayısıyla belediyede tören düzenlendi.

Alaçam Belediyesi toplantı salonunda düzenlenen törene Belediye Başkanı Hadi Uyar, İŞKUR Bafra Hizmet Müdürü Yakup Ergenlik, İŞKUR Şube Şefi Cemal Özer, belediye meclis üyeleri, birim amirleri ve kursiyerler katıldı.

PROJE ÜRETİN

Programın en önemli amacının istihdama katkı sunmak olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Uyar, "Girişimci kardeşlerimiz bu belge sayesinde artık birer müteşebbis konumunda. Tüm dünyanın en önemli sorunu olan işsizliğin çözümü noktasında elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu kursta aldığınız bilgiler ile projelerinizi hazırladıktan sonra KOSGEB tarafından onaylanması ile devletimizin sağladığı hibe desteklerinden faydalanacaksınız .Devletimiz girişimcilere her zaman gereken desteği veriyor. Yeter ki yapacağımız işte azimli olalım ve faaliyete geçirebileceğimiz projeler üretelim" dedi.

BAŞKAN UYAR'A TEŞEKKÜR

İŞKUR Bafra Hizmet Merkezi Müdürü Yakup Ergenlik ise yaptığı konuşmada, ''Özellikle İŞKUR'un yürüttüğü bu kurslar girişimciler için önemli. Belediye Başkanımız Hadi Uyar'ın talepleri çerçevesinde buradaki kurs koordine edildi. Sayın Belediye Başkanımıza işsizliğin azaltılmasındaki çalışmalarına verdiği destek için teşekkür ediyorum'' diye konuştu.