Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, AK Parti İlçe Başkanı Selahattin Alkan, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Cansız ve Mahalle Başkanlarının katılımı ile bilgilendirme ve istişare toplantısı yaptı. Başkan Uyar toplantıda, Alaçam Belediyesi'nin 2014-2018 yılları arasında yaptığı hizmetleri anlattı

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

2018 yatırım planı hakkında da bilgi veren Başkan Uyar, "Büyükşehir Belediyemizin katkılarıyla mahallelerimizin birçoğunun yol ve su problemini çözdük ve çözmeye devam ediyoruz. 2014 yılından itibaren belediyemize, 17 adet hem hibe hem satın alma yolu ile araç kazandırdık. 2017 yılında ilçe genelinde 20 km asfalt yol çalışması yaptık, 2018 yılında da devam edeceğiz. Geyikkoşan Sahil Yolu ve Yeni Güreş Sahası projesi bitmek üzere. 2018 Hıdrellez Yağlı Pehlivan Güreşleri'ni inşallah orada yapacağız. Mahallelerimizde yol genişletme ve stabilize malzeme serme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Gökçeboğaz Mahallesi Köy Konağı projesini mayıs ayında halkımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz. Alpaslan ve Yenicami Mahallerinde park çalışmalarımız devam ediyor. Sağlık Bakanımız Ahmet Demircan, Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Karaaslan'ın ve milletvekillerimizin katkılarıyla yeni hastanemizin yapımına en kısa zamanda başlanacak. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor" diye konuştu.

MEZBAHANE İÇİN ÇALIŞMA

Mahalle Başkanlarının talep ve sorularını dinleyen Başkan Uyar, kapatılan Alaçam Belediyesi Mezbahanesi hakkında da bilgi verdi. İlçeye yeni mezbahane kazandırmak amacıyla Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'ndan alınacak hibe yardımı ile tesisin yapılabileceğini, belediye olarak yer tahsisinde ve alt yapısında yardımcı olacaklarını söyledi.