Haber Medya Grubu'nun gözdesi HaberHayat; modadan spora, yaşamdan eğlenceye, iş dünyasından hobiye kadar Türkiye'nin popüler yüzlerce dergi ve gazetesinin yer aldığı Turkcell Dergilik'te yoğun ilgi görmeye devam ediyor. 5 yıl önce 'Haber'de hayat var' sloganıyla yola çıkan HaberHayat, Samsun'dan Türkiye'ye açılan, Karadeniz'in ulusal standartlara sahip tek dergisi olma özelliğini taşıyor.

13 BİNİN ÜZERİNDE İNDİRME

Yaşam, kent, magazin, kültür, sağlık, güzellik, moda, astroloji, cemiyet hayatı ve birbirinden önemli isimlerle gerçekleştirdiği özel röportajların yer aldığı HaberHayat, dopdolu içeriğiyle her ay okuyucuyla buluşuyor. Türkiye'nin her yerine abone bazlı ulaşmakla birlikte, 2,5 milyon kişinin indirdiği bir uygulama olan Turkcell Dergilik platformunda da adından söz ettiriyor. Dergilikte her ay ortalama 13 binin üzerinde indirme rakamına ulaşan HaberHayat, her sayıda daha fazla okuyucuya ulaşmanın mutluluğunu yaşıyor.

ALMANYA'DA ÜCRETSİZ OKUNACAK

Globalleşme yolculuğuna KKTC'den başlayan Turkcell Dergilik, 26 Şubat itibariyle tüm dünya uygulama marketlerinde de İngilizce dil desteği ile yer almaya başladı. 30 Mart'ta Almanya'da büyük bir basın toplantısı ile tanıtılacak olan Dergilik, özel bir kampanya ile tanıtımını taçlandıracak. 3 ay boyunca, uygulama marketlerden (Appstore, GooglePlay) Almanya sınırları içinde Dergiliki indiren her kullanıcı, 1 ay süreyle HaberHayat'ı ve tüm Dergilik içeriğini ücretsiz okuyabilecek.

Mehtap YILDIZ