Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ve AK Parti İlçe Başkanı Ali Kılıç, İYİ Parti İlçe Başkanı Oğuz Pamuk ve yönetimini ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanı Şenol Kul ve beraberindekilere teşekkür eden İYİ Parti İlçe Başkanı Oğuz Pamuk, "İlçemiz için siyaset yapıyoruz. İlçemizin gelişmesinde ve ilerlemesinde her zaman tek vücut oluruz. Bunun örneklerini 15 Temmuz ve santral sürecinde yaşadık. Nazik ziyaretleriniz için teşekkür ediyorum" dedi.

BAŞARI DİLEDİ

Pamuk'a görevinde başarı dileyen AK Parti İlçe Kılıç, ana unsurlarının Terme olduğuna vurgu yaparak, ilçe ve ülkenin zor günlerinde parti ayrımı yapılmaksızın gösterilen birliktelik ve dayanışmanın devam etmesi temennisinde bulundu.

PROJELER KONUŞULDU

Belediye ve ilçede tamamlanan, devam eden ve planlanan projeler ile ilgili bilgilendirmede bulunan Belediye Başkanı Kul, "Geçtiğimiz günlerde Oğuz bey ve yönetimini belediyemizde ve parti binamızda ağırlamıştık. Şimdi iade-i ziyarette bulunuyoruz. Terme için üreten, üretmek isteyen, çalışan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.