Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, istişare toplantılarına devam ediyor. İlçede bulunan sendika temsilcileri ile başkanlık makamında yapılan bir araya gelen Başkan Kul, belediye çalışmaları, hizmetler ve projeler hakkında bilgi verdi.

YATIRIMLAR DEĞERLENDİRİLDİ

Toplantıya ilçede faaliyet gösteren Türk Diyanet Vakıf-Sen Temsilcisi Engin Kurnaz, Türk Eğitim-Sen Temsilcisi Alparslan Yüksel, Din-Bir-Sen temsilcisi Mehmet Kaya ve Diva-Sen temsilcisi Hakkı Cengiz katıldı. Toplantıda Belediye Başkanı Şenol Kul, 2014 yılı itibarıyla hayata geçirilen projeleri, faaliyetleri, sosyal ve kültürel alandaki çalışmaları anlatarak, 2018 yılı yatırım programı hakkında bilgilendirmede bulundu.

DAHA İYİ YARINLARA

STK'ların önemli bir görev üstlendiğine dikkat çeken Başkan Kul, "Bu toplantının amacı hem sizi dinlemek hem de yürüttüğümüz hizmetler ile ilgili bizim görüş alışverişinde bulunmak. Dolayısıyla bu toplantıda söyleyecekleriniz oldukça önemli. İlçemizle ilgili toplumsal sorunları konuşmamız bizim açımızdan da toplantının verimli ve etkin geçmesini sağlayacaktır. Sendikalar demokrasimizin en önemli unsurları, çalışan ve işveren arasındaki iletişimdir. Sendikaların varlığı ve mücadelesi çalışma hayatına çok büyük katkı yapıyor. Terme, STK'larla birlikte güçlü, Terme'yi inşallah birlikte daha iyi yarınlara taşıyacağız. Sendikalarımız bu önemli unsurları ve görevleri için bir kez daha kutluyorum" şeklinde konuştu.

SENDİKALARDAN KUL'A ÖVGÜ

Başkan Kul'a ilçede gerçekleştirdiği başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür eden sendika temsilcileri, "Sözlerini tutan, ilçesine aşık bir belediye başkanına sahip olduğumuz için şanslıyız. Terme'de her fırsatta istişare yapması ve bilgi alışverişinde bulunmasından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.