Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Samsun Şube Başkanı Işık Özkefeli, olağanüstü kongrede güven tazeleyen İYİ Parti Samsun İl Başkanı Ömer Süslü'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AYRIM GÖZETMİYORUZ

Başkan Süslü ve yönetiminin çalışmalarını özveriyle takip ettiklerini belirten Özkefeli, "Bu zamana kadarki duruşumuzda bu ülkenin değişmez değerlerinin Atatürk ilkeleri üzerinden korunmasını savunduk. Bu yönde çalışmalar yapıyoruz. Ülkenin siyasi yapısı ve yaşanan olaylara da ayak uydurmak zorundayız. Bu ülkenin tekrar kuruluş ayarlarına dönmesi önceliğimiz. Bunun için siyasi parti gözetmiyoruz. Atatürk inkılap ve ilkelerini benimseyen herkese kapımız açık" dedi.

TÜRK MİLLETİNİN KURDUĞU PARTİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Süslü, "Özellikle kız çocuklarımız için bu partideyiz. Çocuklarımızın geleceğinden endişe duyuyoruz. Önümüzdeki seçimler artık topyekun bir milli mücadeleye döndü. Ve biz bu seçimi Sayın Meral Akşener ile alabiliriz. Sayın Akşener milli ve manevi değerlerine bağlı tam bir Atatürk hanımefendisidir. Ayrıca ülkede bir korku iklimi hakim oldu. Ve tek korkmayan parti biziz. AK Parti de İYİ Parti'den korkuyor. Türk milletinin kurduğu bir partiyiz. Milletimizin milli ve manevi değerleriyle, Atatürk ilke ve inkılaplarıyla birebir örtüşen bir siyasi hareketiz" diye konuştu.