KAZANMAMIZ LAZIM

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, Eskişehirspor maçını ve takımın son durumunu değerlendirdi. Zeren, "Hem bizim için, hem de Eskişehirspor için önemli bir maç. Ligin artık son 4 haftasına giriyoruz. Arzu ederdik ki, bu sıkıntılı pozisyondan 3-5 hafta önce kurtulalım. Bu şansı da yakaladık ama değerlendiremedik. Eskişehirspor maçına da kazanmak için gideceğiz. Samsunspor içeride dışarıda her maçı kazanmak için oynar. Bu durumlardan kurtulmak için de kazanmamız gerekiyor. Her maçta olduğu gibi bu maçta da oyuncularımız elinden geleni yapacaktır" diye konuştu.

1 LİRA İSTEMEDİLER

Coşkun Zeren, "Kim oynarsa oynasın arkadaşlarımız sonuna kadar mücadele edecektir. Ligin ikinci yarısında performans olarak zaman zaman düşsek de buna rağmen tüm takımımız büyük bir mücadele ortaya koydu. Şanssız maçlarımız oldu, mücadeleyi bu haftalara kadar getirdik. Dar bir kadroyla oynuyoruz. Bu sakatlıkların bir kısmı da bu yüzden. Eskişehir'de de gerekli mücadeleyi ortaya koyacağız. Ligin ikinci yarısı başladığından itibaren ne yerli, ne yabancı oyuncularımızdan hiçbiri bizlere 1 lira için talepte bulunmadı. Biliyorlar ki Samsunspor Kayyum Heyeti çalışıyor ve bir kaynak üretildiğinde dağıtılacak" dedi.

SERT CEVAP VERDİ

Takımın alacakları nedeniyle bilerek oynamadığı, takım üzerinde de bu nedenle konsantre eksikliği olduğu iddialarına sert cevap veren Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, "Zaman zaman sıkıntısı olan oyuncularımıza gerekli destek sağlanıyor. Biz çabuk unutuyoruz; 3 ay önce bu takım dağılma noktasına geldi, ayrılanlar oldu. Dar bir kadroyla oynuyoruz. Ama her şeye rağmen inanılmaz karakterli bir oyuncu grubuyla çalışıyoruz. 4 haftalık süreci de mutlu bitireceğiz. Samsunspor'u gerçekten sevenler bu takımın yanındadır. Takımın bilerek oynamadığı yönündeki dedikoduları çıkaranlar Samsunspor'un kötü olmasını isteyenlerdir" diye konuştu.