Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı Osman Genç ve Medicana International Samsun Hastanesi Kurumsal Pazarlama Müdürü Sezgin Kaçak arasında 'Kurumsal Sağlık Sözleşmesi' imzalandı. Protokol gereği Türk Kızılayı Bafra şubesi üyeleri ve bakmakla yükümlü oldukları birinci dereceden aile bireyleri, Karadeniz Bölgesi'nin en büyük hastane yatırımlarından biri olan Medicana International Samsun Hastanesi'nin sunmuş olduğu ayrıcalıklı ve kapsamlı sağlık hizmetiyle buluşacak.

KALİTELİ HİZMET

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Medicana International Samsun Hastanesi Kurumsal Pazarlama Müdürü Sezgin Kaçak, 'Yapmış olduğumuz kurumsal anlaşmaları çok önemsiyoruz. Hastanemizde vermiş olduğumuz hizmetlerin geniş kesimlerce kabul görmesi ve Samsun halkının teveccühünü kazanmış olmak bizleri onurlandırıyor. Medicana International Samsun Hastanesi, Medicana Sağlık Grubu'nun Karadeniz ve bölge ülkelere açılan kapısı konumunda. Sunmuş olduğumuz dahili ve cerrahi branşlardaki sağlık hizmetleri yanına özellikli bölümlerden onkoloji merkezimiz, tüp bebek merkezimiz, romatoloji, endokrinoloji bölümümüz tam teşekküllü fizik tedavi hizmetlerimiz ile de Samsun ve bölge halkına kaliteli sağlık hizmeti sunuyoruz. Kızılay ile imzaladığımız kurumsal sağlık sözleşmesinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum' dedi.

BÜYÜYEN BİR AİLEYİZ

Türk Kızılayı'nın her alanda fedakarca hizmet ettiğini ifade eden Türk Kızılayı Bafra Şubesi Başkanı Osman Genç ise, 'Şube başkanlığı görevini devraldığımız günden bu yana şube olarak hem hizmet açısından hem de üye açısından büyümeye devam ediyoruz. Bafra Kızılay Şubesi olarak üyelerimiz ile birlikte her alanda çalışmalar yürütüyoruz. Bafra Kızılay ailesi olarak gönüllülük esasına göre yaptığımız hizmetlerin yanı sıra günden güne büyüyen Kızılay ailesine de sağlık alanında kaliteli bir hizmet sunmak istedik. Medicana International Samsun Hastanesi ile imzaladığımız sağlık protokolü neticesinde ayrıcalıklı olarak sağlık hizmetlerinden faydalanabileceğiz' diye konuştu.

Açıklamaların ardından Başkan Genç, Sezgin Kaçak'ı Kızılay'a üye yaparak, Kızılay rozeti taktı.

Ümit CEYLAN