Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın erken seçim tarihini 24 Haziran olarak açıklamasının ardından AK Parti Samsun kadroları kişisel sosyal paylaşım sitesi hesaplarından seçim kararının ülkeye ve millete hayırlı olmasını dileyerek, mesajlar yayımladı.

HAYIRLI OLSUN

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, sosyal medya hesabından, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilan edilen erken seçim kararının ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum. #24Haziran2018" mesajını paylaştı. Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç da #24haziran #erken seçim etiketleriyle paylaştığı mesajında, "Kararın ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını dilerim" dedi.

YENİ BAŞLANGIÇ

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş mesajında, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan 24 Haziran 2018 erken seçim kararıyla ülkemiz yeni bir sisteme de geçmiş olacak. Ülkemizin güzel yarınları, gelecek hedefleri adına yeni bir başlangıç olmasını Cenab-ı Allah'tan temenni ediyorum" ifadelerine yer verdi.

DURMAK YOK YOLA DEVAM

Erken seçim kararının hayırlı olmasını dileyen AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt da, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi ile Recep Tayyip Erdoğanın önderliğinde durmak yok yola devam" notunu paylaştı.

Zerrin SOMUNCU