Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, eski Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekilli Çiğdem Karaaslan ve AK Parti Samsun Milletvekilleri Hasan Basri Kurt, Fuat Köktaş ve Orhan Kırcalı, AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman ve AK Parti Samsun Gençlik Kolları Başkanı Cem Emre Çakan ile bir araya gelerek seçim süreciyle ilgili istişarelerde bulundu.

İSTİŞARE YAPTILAR

İl Başkanı Hakan Karaduman'ın kişisel sosyal medya hesabında paylaştığı birliktelik fotoğrafının altına "Seçim süreci ile ilgili istişarede bulunmak üzere bir araya geldik" notunu düşen Karaduman, ertesi gün Ankara'da genişletilmiş il başkanları toplantısına katıldı.

'O İMZA' ATILDI

Eski Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 24 Haziran seçimlerinde 100 bin imza ile Cumhurbaşkanı olması için gerekli imza tutananağını imzaladı. İmza anlarını kişisel sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Kılıç, "Adayımız Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olduğuna dair dilekçeyi imzaladık. Hayırlı olsun" notunu düştü.

Zerrin SOMUNCU