Samsun'un Ayvacık, Salıpazarı, Terme, Çarşamba, Vezirköprü, Kavak ve Havza ilçelerindeki AK Parti teşkilatlarını ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Murat Bircan, teşkilat üyeleri tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

UYUM İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ

Düzenlendiği teşkilat ziyaretlerinde açıklama yapan AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Murat Bircan, 'Bizim bu yola çıkmaktaki amacımız halkımıza hizmet etmektir. Bu hizmetleri yaparken de belediyelerimiz ve teşkilatlarımız ile uyum içerisinde çalışacağız. Belediyelerimizin ve teşkilatlarımızın bizden talep ettiği şeyleri en kısa sürede yerine getirme gayreti içerisinde olacağız. Belediyelerimiz ve teşkilatlarımızla uyum içerisinde çalışmak hem bize hem de milletimize hizmet noktasında kolaylıklar sağlayacaktır. Samsunlu bir hemşeriniz olarak şehrimize hizmet etmek ve istihdamına yönelik çalışmalar yapmak ve ülke ekonomisine katkı sağlamak bizim görevimizdir. Uyum ve işbirliği içinde ilimizi daha ileriye taşımak üzere çıktığımız bu yolda Allah birlik ve beraberlik içinde bu memlekete hizmetkarlık yapmayı herkese nasip etsin. Sizlerle birlikte çok daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum' dedi.

GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN GÜÇLÜ LİDER ŞART

Türkiye'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Başkanlık sistemine ihtiyacı olduğunu ifade eden AK Parti Milletvekili Aday Adayı Bircan, '24 Haziran sonrasında uygulamaya geçilecek sisteme Türkiye'nin ihtiyacı var. Başkanlık sistemi her fert ve kesimin hayatında müspet katkılar yapacak, ülkemize istikrarı getirecektir. Güçlü bir Türkiye için güçlü bir lidere ihtiyacımız var. Bu güçlü liderde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Ülkemizin ve milletimizin aydınlık geleceği için bu adım Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde atılmalıdır. Türkiye'nin 2023 ve 2071 hedeflerine ancak Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ulaşabiliriz. Dolayısıyla 2002'den bu yana istikrarı sürdüren ve yeni Türkiye'nin inşasının mimarı olan Cumhurbaşkanımız Erdoğan ve teşkilatları ile birlikte var gücümüz ile 24 Haziran seçimlerinde bu işi tamamlayacağız' diye konuştu.

TÜRKİYE'Yİ GENÇLER ŞAHLANDIRACAK

Açıklamasını gençlere yönelik sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Murat Bircan, 'Gençler yeni Türkiye'yi sizler yöneteceksiniz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve teşkilatları sizlere aydınlık bir geleceği miras bırakacak. Sizlere emanet edilecek olan bu mirasa sahip çıkarak Türkiye'yi şahlandırmak ve belirlenen 2071 hedeflerine ulaştırmak sizlere düşüyor. Türkiye'nin dününü ve bu gününü iyi kıyaslayın ilk kez oy kullanacak olan milyonlarca gencimiz kendi geleceğini verdiği oy ile belirleyecek. Dolayısıyla her daim gençleri önemseyen AK Parti gençlere verdiği değeri, onlara yönelik yaptığı hizmetlerle ortaya koymuştur. Dolayısıyla bizlerden sonra bayrağı devralacak olan gençlerimiz inanıyoruz ki bizlerin başaramadıklarını da başararak Türkiye'yi emin adımlarla 2071 hedeflerine ulaştıracaktır' dedi.