24 Haziran seçimlerinde AK Parti'den Milletvekili Aday Adayı olan İnşaat Mühendisi Hakan Durmuşoğlu, 17 ilçede teşkilatlarla tanışma, bütünleşme ve hizmet için destek çalışmalarını tamamladı. İlçe başkanları ve teşkilat üyeleriyle tanışıp, hakkında bilgi veren Durmuşoğlu, aday adaylığı sürecinde tüm partililerin desteğini istedi.

VATAN MİLLET DAVASI

Samsun'da doğmuş, büyümüş, iş yapan bir partili olarak her zaman AK Parti ve davaya hizmet ettiğini, etmeye de devam edeceğini belirten Durmuşoğlu, Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çizgisinden, vatan millet davasından hiçbir zaman ayrılmayacaklarını söyledi.

DÖNÜM DOKTASI

'Kalpleri bir olanlar için mesafelerin anlamı yok. Gönüllerimiz bir yolumuz bir' diyen Durmuşoğlu, şunları söyledi: "Gönlümüzü, sevdamızı ortaya koyarak bu yola çıktık. Bu süreçte aday olalım, olmayalım hiç fark etmez. bizler partimizin birer neferi olarak hizmete devam edeceğiz. Tüm teşkilatlarımızı ziyaret ettik. Kendimizi, neden aday adayı olduğumuzu hedeflerimizi anlattık. Teşkilatlarımızın gösterdiği ilgi ve sıcak karşılamadan dolayı çok teşekkür ediyorum. 24 Haziran, Türkiye için bir dönüm noktası. Güven ve istikrar ortamının devam etmesi, Türkiye'nin güçlü adımlarla ilerlemesi için AK davaya desteğimizi devam ettirmeliyiz.'