Uluslararası boks müsabakalarından derece ile dönen Erzurumlu boksörlerin başarısı es geçilmedi. Antrenörler Mustafa Kalkan ve Muhsin Köylü'nün öğrencilerini kabul eden GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil, başarılı boksörleri tebrik ederek, kendilerine hediye verdi.
Aynı zamanda Milli takımda antrenörlük yapan Mustafa Kalkan yönetiminde 21 ülkenin katılımı ile Sırbistan'ın Başkenti Belgrad da yapılan Akdeniz Oyunları elemesi ön hazırlık turnuvasında ringe çıkan Erzurum Gençlik Spor'un 75 kilodaki başarılı temsilcisi Erol Özkal, Sırp ve Güney Koreli güçlü rakiplerini yenerek finale geldi, finalde Brezilyalı rakibine yenilen Dadaş boksör turnuvayı ikincilikle tamamlayarak, 75 kiloda gümüş madalya aldı. Milli boksör şimdiden Akdeniz Oyunları için avantaj elde etti.
Erzurumlu milli boksörlerden Murat Uğurlu ise 52 kiloda Türkiye ve Erzurum'a uluslararası ikincilik madalyası getirdi. Litvanya'da yapılan Gençler Avrupa Boks Şampiyonası, ön eleme turnuvasında ikinci olarak gümüş madalya kazandı.
52 kilodaki boksör Murat Uğurlu Gençler Avrupa Şampiyonası'nda ise çeyrek finale yükselen tek Türk boksör olmayı başardı. Erzurum Gençlik Spor Kulübü'nün Türkiye Boks Federasyonu'nun uygulamaya koyduğu Büyükler Boks Ligi'nde fırtına gibi estiğini ve Beşiktaş ile Fenerbahçe'yi zirve yarışında yalnız bırakmadığını ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, uluslar arası boks maçlarından da Erzurumlu boksörlerin madalya getirmesinin gururunu yaşadıklarını ifade etti.
Antrenörler Mustafa Kalkan ve Muhsin Köylü ile boksörleri kutlayan GHSİM İl Müdürü Taşkesenligil, milli boksörlere hediye verdi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Taşkesenligil başarılı boksörleri k