Başkan Yücelik'in makamında gerçekleşen ziyarette, ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın, Yönetim Kurulu üyeleri ile Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Aynalı da hazır bulundu. Başkan Yücelik ve ekibine yeni dönemdeki görevinde başarı dileğinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum'un her yönüyle kalkınması için ETSO başta olmak üzere bütün kurumlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hareket etmeye özen gösterdiklerini, bundan sonra da aynı anlayışla hizmet etmeye çaba göstereceklerini dile getirdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik ise, şehrin ekonomik yapısını güçlendirmek, tüccarın ve esnafın daha rahat bir ortamda iş yapabilmesini temin etmek için birlikte hareket etmenin büyük önem taşıdığını vurguladı. Erzurum'da yatırım ortamının iyileştirilmesi için ETSO olarak her türlü çabayı gösterdiklerini kaydeden Başkan Yücelik, özellikle 2. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki çalışmaların hızlandırılması ve yatırımcıların taleplerinin karşılamasının ilin ekonomik hareketliliğine katkı sağlayacağını söyledi.
Ziyarette Başkan Sekmen, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik'e, filografi ile yapılmış Ayet-i Kerime işli bir tablo ve Büyükşehir Belediyesi'nin logosunun yer aldığı seramik bir tabak hediye etti.
Başkan Sekmen, Yücelik'in ardından Meclis Başkanı Saim Özakalın'a da makamında tebrik ziyaretinde bulundu. Özakalın'la da bir süre sohbet eden Sekmen, iki kurumun işbirliğini her zaman önemsediklerini ve bu işbirliğinin daha da güçlenmesi için çaba gösterdiklerini dile getirdi. Meclis Başkanı Saim Özakalın da, ziyaretin kendisini mutlu ettiğini belirterek, şehrin menfaati ve geleceği için hizmet etmeye, çalışıp, çaba göstermeye devam edeceklerini ifade etti.
Başkan Sekmen ziyarette, Özakalın'a da, filografiyle işlenmiş bir tablo hediye etti.

Başkan Sekmen’den ETSO yönetimine tebrik ziyareti