Anneler Günü dolayısıyla Vezirçiftliği Semt Konağı'nda kadınlarla bir araya gelen Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, düzenlenen programa katıldı. Vezirçiftliği Ortaokulu Okul Aile Birliği tarafından organize edilen etkinlikte AK Parti Başiskele Kadın Kolları Başkanı Dilek Karakuş da yer aldı. Yapılan toplantı öncesinde kalabalık bir topluluk tarafından karşılanan Başkan Ayaz, tek tek kadınların anneler gününü kutladı.
Toplantıda konuşan Başkan Hüseyin Ayaz, 'Anne ile gözyaşı birbiri ile örtüşmüştür. İyi bir şey olur gözyaşı döker. Kötü bir şey olur feryat etmez gözyaşını yüreğine döker. Annenin duası olmadan hiçbir evlat ayakta duramaz. Bugüne kadar nice annelerin gözyaşlarının ve dualarının karşılığı Fatih Sultan Mehmet'ler, Mustafa Kemal Atatürk'ler, Recep Tayyip Erdoğan'lar, nice evliyalar yetişmiştir. Yeniden bu insanlara yakışır bir nesil yetiştirmek için yine siz annelerin maneviyatına ve dualarına ihtiyaç vardır' dedi.
'Sizlerin duası, merhameti, çalışması, gayreti ve fedakarlığı karşısında Allah cenneti annelerin ayakları altına koymuştur' diyen Başkan Hüseyin Ayaz, 'Ana demek dünyayı sallayan demek, ana demek Kurtuluş Savaşı'nda kağnısıyla cephedeki Mehmetçik'e silah, mermi taşıyan demek, ana demek korkusuz demektir. Belki bugün fiili olarak cepheye mermi taşımak gerekmiyor ama bize yapılan içerideki ve dışarıdaki hainliklere karşı o namertlere haddini bildirmemiz gerekir. Önce secdede dua ederek o hainleri, Allah'a şikayet etmek, sonra da sahada eşimize dostumuza bu hainlikleri anlatmak bizim boynumuzun borcudur' diye konuştu.
Etkinlik, Başkan Hüseyin Ayaz'ın konuşma sonrası programa katılan herkese karanfil dağıtması ile sona erdi.

Başkan Ayaz, Başiskeleli annelerle buluştu