Teşkilat gezilerini tüm hızıyla sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Milletvekili Aday Adayı Erdem Okan, Bafra ve Yakakent ilçelerini ziyaret etti. Bafra'da MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna, Milletvekili Aday Adayı Abdurrahman Çamaş ve partililerle bir araya gelen Okan, 24 Haziran seçimlerine dikkat çekti.

OYUN BOZULDU

Okan, 'Liderimiz Devlet Bahçeli, ülkemiz üzerindeki oyunları görerek, erken seçimi önerdi. Her zaman olduğu gibi yine dış güçlerin oyunlarını bozdu. Her MHP'linin önceliği ülkesi ve milleti, daha sonra ise partisidir. İlçe başkanımız Barbaros Turna ve Abdurrahman Çamaş abimizle birlik ve beraberlik içinde seçimlerde ülkemize, davamıza ve partimize nasıl katkı sağlayacağımızın istişaresini gerçekleştirdik. İnanıyorum ki bu birlikteliği gören Samsunlular, partimize teveccüh göstererek içimizden değerli arkadaşlarımızı ülkemize ve şehrimize hizmet için milletvekili olarak görevlendirecek' diye konuştu.

SORUNLAR HIZLI ÇÖZÜLECEK

Bafra'dan sonra Yakakent'e geçen Okan, İlçe Başkanı Erol Apaydın ve yönetiminin misafiri oldu. Partililerle Yakakent hakkında hasbihal eden Okan, 'Şehrimizin en güzel ilçelerinden Yakakentimiz, bugüne kadar ne yazık ki hak ettiği değere ulaşamadı. İlçemizin sorunlarını biliyoruz ve çözümünü gerçekleştirebilecek vizyona sahibiz. 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel seçimlerinin hayırlara vesile olacağına inanıyorum. Lider ülke Türkiye hedefi için, Cumhur İttifakı'nı sandıktan başarıyla çıkarmaya var gücümüzle çalışacağız. Şehrimizin sorunlarını kendi dertlerinden üstün tutan milletvekillerimizin sayısı arttığı takdirde ise, mecliste ve yerelde Samsunumuzun sıkıntılarının hızlı çözüme kavuşacağı aşikardır' şeklinde konuştu.