İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Birsen Öztürk, seçim çalışmalarına ilçe teşkilatları ve vatandaş ziyaretleri ile başladı. Öztürk ilk olarak İYİ Parti Canik İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. İlçe Başkanı Mustafa Keleş, parti yöneticileri ve meclis üyeleri ile bir süre sohbet eden Öztürk, Samsun ve Türkiye gündemi ile erken seçimi değerlendirdi.

HER ŞEY İYİ OLACAK

Ziyaretlerinden dolayı Öztürk'e teşekkür eden İlçe Başkanı Mustafa Keleş, 'İYİ Parti, Genel Başkanımız Meral Akşener ile birlikte Türkiye'nin ve Samsun'un tek umudu oldu. 24 Haziran seçimlerinde partimizi Samsun'da ve Türkiye'de iktidar yapmak için tüm gücümüzle gece gündüz demeden çalışacağız. Bir kadın hareketi olan İYİ Parti'ye gönül veren kadınlarımız, halkımız ve kadın adaylarımızla Türkiye'de, Samsun'da ve Canik'te her şey iyi olacak' ifadelerini kullandı.

GÜZEL GÜNLER YAKIN

Öztürk daha sonra İYİ Parti İlkadım İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek, İlçe Başkanı Avukat Burcu Işıtan ile görüştü. Samimi bir havada geçen ziyaret sonrasında bir açıklama yapan Öztürk, 'Türkiye'nin umudu, İYİ Parti Genel Başkanımız Meral Akşener ile yola çıktık. El ele, omuz omuza Türkiye'yi içine düştüğü durumdan kurtarmak için mücadele edecek ve Genel Başkanımız Meral Akşener'i Başkan yapacağız. Bu amaçla ben de çalışmalarıma önce ilçe teşkilatlarımızı ziyaret ederek başladım. Samsun ve ilçelerimizin sorunlarını masaya yatırdık, seçim çalışmaları sırasında yapabileceğimiz çalışmaları değerlendirdik. İYİ Parti'nin, Samsun'da birinci parti olması için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Türkiye ve Samsun'u aydınlık güzel günlere ulaştıracak kadrolar İYİ Parti'de " diye konuştu.