Eski AK Parti Samsun İl Başkanı, AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Muharrem Göksel, Haber Medya Grubu'nun Borkonut Niş'teki çalışma ofislerini ziyaret etti. Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun, Haber Medya Satış ve Pazarlama Müdürü Mehtap Yeşilbaş ve Haber Medya Haber Müdürü Zeynep Irmak Öcal ile görüşen Göksel'e AK Parti Samsun eski yönetim kurulu üyeleri Mustafa Semizoğlu ve Adan Kaçmaz da eşlik etti.

GÜÇLÜ PARLAMENTO

Sahada aday aday gibi değil AK Parti il başkanı gibi çalıştığını ifade eden Göksel, "Sahada partimizin hedeflerinini, amaçlarını ve Samsun'da yapabileceklerini anlatıyoruz. Bu seçimler başkanlık sistemine geçiş seçimi. 'Güçlü lider, güçlü meclis, güçlü devlet' sloganıyla inşallah önümüzdeki seçim çalışmalarını tamamlayacağız. Özellikle 24 Haziran'ın ne demek olduğunu vatandaşımıza anlatmamız lazım. Biz bunun için çalışıyoruz. Şöyle ki şimdiye kadar parlamenter sistemle yönetildik, şimdi başkanlık sistemiyle yönetilmenin eşiğindeyiz. Başkan seçilecek, parlamento hükümetini kuracak. Kanunları yapacak ve güçlü devlet gibi yönetilmeye başlanacağız. Allah izin verirse Sayın Genel Başkanımızı başkan olarak seçmek için elimizden geleni yapacağız. Biz de aday gösterilsek de gösterilmesek de partimiz için sahada çalışarak güçlü bir parlamento inşa edeceğiz" diye konuştu.

HEYECAN YARATACAĞIZ

Vatandaşların teveccühünde bir problem olmadığını ancak sahada heyecan eksikliği gözlemlediğini söyleyen Göksel, şu şekilde sürdürdü: "Bu heyecanı özellikle bizim başlatmamız gerekiyor. Çünkü diğer seçimlerde de diğer partiler heyecan yaratmadı. Biz de manifestomuzu açıkladık ve seçim çalışmalarımızla bu heyecanı yaratacağız. Bunda da başarılı olacağız.

Önümüzdeki 10 günde adaylar kendilerini halka tanıtmak için uğraşacak. Bizim böyle bir problemimiz olmadığı için biz daha çok seçim yönünde çalışıyoruz. Amacımız; seçime yönelik çalışmak ve bunu da başaracağız."

Zerrin SOMUNCU