AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun İl Başkanlığı tarafından düzenlenen program dahilinde 27. dönem Samsun milletvekili adayları ile ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Yılmaz, Asarcık, Kavak, Ladik, Havza ve Vezirköprü ilçelerinde yapılan ziyaretlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin geleceği için başkan seçilmesinin önemine dikkat çekti.

HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK

İlçe ziyaretlerindeki konuşmalarında istikrar vurgusu yapan Yılmaz, 'Büyükşehir Belediye Başkanlığım boyunca 2014 yılından itibaren Samsun'un her ilçesinde yol, su ve alt yapı bakımından tüm hizmetleri yaptık. Bu hizmetlerimizi yaparken ilçe belediye başkanlarımız ve değerli muhtarlarımızın da büyük katkısını ve desteğini gördük. Bugüne kadar yerelde yaptığımız hizmetleri bundan sonra da ülkemizde gerçekleştirmek amacıyla yola çıktık. İnşallah ülkemizi hep birlikte şahlandıracağız. Rabbim muvaffak eylesin' dedi.

ZAFERLE ÇIKACAĞIZ

Seçimlerde zafere ulaşmak için tüm teşkilat mensuplarının gecesini gündüzüne katarak çalışması gerektiğini söyleyen Yılmaz, 'AK Parti'nin başarılı olmasını istemeyen şer odaklarına 24 Haziran'da milletimiz gereken cevabı verecektir. Bu kutlu yolda hep birlikte çalışıp, 25 Haziran sabahına zaferle çıkacağız. Allah birliğimizi ve dirliğimizi daim kılsın' diye konuştu.