AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Elif Coşkun Bilgin, 24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi için çalışmalarını sürdürüyor. Her gün şehrin farklı noktalarında vatandaşlarla bir araya gelen ve önümüzdeki seçimlerin önemini anlatan Bilgin, son olarak Asarcık'ta vatandaşlarla buluştu. AK Parti Asarcık İlçe Başkanı Hami Karakaş'ın da yer aldığı ziyaretlerinde esnafları gezen ve onlarla sohbet eden Bilgin, ilçelerin sorunlarını ve potansiyellerini bildiğini söyledi.

SAMSUN İLÇELERİYLE GELİŞMELİ

Gezilerinde vatandaşların ilgisiyle karşılaşan Bilgin, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde yeni Türkiye'nin 2023 hedeflerine katkı vermek istiyorum. Şehrimizi daha da ileriye taşıyacak projelerim ve hayallerim var. Samsun'u 2023 hedeflerine taşırken ilçelerimizi elbette unutamayız. Bu şehrin evladı olarak ilçelerimizin sorunlarını, potansiyellerini ve gelişim yollarını biliyorum. Şehrimizi ilçelerimizin potansiyellerini de ön plana çıkararak ve ekonomik kazanca çevirerek topyekun geliştirmeliyiz. Ben şehrimizin ilçeleriyle beraber gelişmesi için çalışacağım" dedi.

İLÇELERİ GERİ PLANA ATAMAYIZ

Samsun'un her ilçesinin kendine özgü değeri ve potansiyeli olduğunu ifade eden Bilgin, "Yüzünü 2023'e çevirmiş bir Samsun'da bütün ilçelerimizin ayrı önemi var. Asarcık özellikle hayvancılık, doğa turizmi yönünden önemli bir potansiyele sahip. Burada insanlarımızın gurbete çıkmadan, kendi topraklarında yaşamalarını sağlayıcı projeler üretmeliyiz. Her alanda gelişmiş, öncü bir Samsun'u oluşturmak istiyorsak ilçelerimizi asla geri plana atamayız. Sadece Asarcık'ın değil, bütün ilçelerimizin sorunlarını ve potansiyellerini biliyorum. Seçilmem halinde evimiz olan Samsun'un ilçeleri ile ilgili projeleri ve talepleri yakından takip edeceğim' diye konuştu.

KADINLARIN SESİ OLACAĞIM

Asarcık'ta vatandaşlarla tek tek görüşen ve onları dinleyen Bilgin, daha sonra İlçe Halk Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti. Burada kursiyerlerle bir araya gelen Bilgin, kadınların yaptığı çalışmaları inceledi. Kursiyer kadınlarla sohbet eden onları üretici kişiliklerinden dolayı tebrik eden Bilgin, bir kadın olarak Meclis'te kadınların sesi olacağını dile getirdi. Kursiyer kadınlar da, kendilerini ziyaret eden Bilgin'e teşekkür etti.