Seçim çalışmaları kapsamında ilçeleri gezen AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Elif Coşkun Bilgin, Alaçam'da büyük bir ilgiyle karşılandı. Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar ile AK Parti İlçe Başkanı Selahattin Alkan'ın da eşlik ettiği Bilgin, Alaçam gezisi sırasında kimi zaman pekmez kaynattı kimi zaman bezelye ayıkladı. Hastaları da ziyaret eden Bilgin, çocuklara da çeşitli hediyeler verdi.

CEVABINI VERECEK

Her gittikleri yerde vatandaşların yüksek ilgisinin güçlerine güç kattığını belirten Bilgin, "24 Haziran seçimlerine az bir zaman kaldı. Bizler de halkımıza bu seçimin önemini anlatıyoruz. Aziz milletimiz şunu çok iyi bilmeli ki güçlü bir Meclis güçlü bir Türkiye demek. Ülkemize yapılan hain saldırılara ve şer odakların oyunlarına her zaman dur diyen bu aziz milletimiz 24 Haziran'da da gereken cevabı verecek. Milletimiz, kendinden biri olan milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan'ı ilk turda Cumhurbaşkanı seçeceği gibi güçlü bir Meclis ile beraber parlamentoda da desteğini gösterecek' şeklinde konuştu.

HEDEF 2023

"Yaparsa AK Parti yapar" diyen Bilgin, "İlk günden bu yana 2023 diyoruz. İşte 24 Haziran 2023'e varan son seçim. Bu büyüyen, şahlanan ülke 24 Haziran'dan sonra yeni Cumhurbaşkanlığı sistemi ile birlikte artık daha özgür, daha güçlü, ekonomik olarak tam bağımsız bir ülke olacak, yükselişini daha hızlı sürdürecek. Bunun için bir kere daha Cumhurbaşkanımız ve güçlü bir Meclis için destek istiyoruz. Biz bir hizmet partisiyiz. Zaten yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatı. Ülke yönetmek liyakat ister, yeterlilik ister, güven ister, her şeyden önce tecrübe ister. Bu da Cumhurbaşkanımızda ve onun kadrosunda var" diye konuştu.

ALAÇAM ÖNEMLİ İLÇE

Alaçam'ın Samsun için önemli bir ilçe olduğuna da değinen Bilgin, "Alaçam'da tarım ve hayvancılık ön plana çıkıyor. Alaçam'ın turistik yerleri de var. Temiz kumsalı, çınar, kavak ve taflan ağaçlarından oluşan güzel koruluğu ile Geyikkoşan mesire yeri sadece Alaçam için değil, Samsun için de son derece önemli. Dürtmen Yaylası ile Kızılırmak Deltası'nın bir kısmı turizme kazandırılması gereken yerler. Bu ilçemizde mutlaka konaklama tesislerini artırmalıyız. Alaçam'da üretilen ürünler en hızlı, en güvenilir ve en ucuz şekilde Samsun limanına ulaşabilmeli" ifadelerini kullandı.