İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Bedri Yaşar, seçim gezilerine hız kesmeden devam ediyor. Milletvekili adayı Bedri Yaşar, Çarşamba ilçesine düzenlediği ziyarette pazar esnafı ve vatandaşlarla dertleşti ve sorunlarını dinledi.

İYİ PARTİ UMUT OLDU

Her gittiği ilçede halk ve esnafla dertleşen, sorunlarını dinleyen Yaşar, "Her yerde vatandaşlarımız, İYİ Parti'nin kendilerine umut olduğunu dile getiriyor. Çalışan insanların ve çiftçinin hakkının bundan sonra hak ettiği yere gelmesi için büyük bir mücadele vereceğiz. Adaletsizlik hayatın içerisinde her kademede kol geziyor. Adalet artık 24 Haziran'dan sonra yeniden bir güneş gibi Türkiye'nin üzerine doğacak" diye konuştu.

BİZ 'DUR' DİYECEĞİZ

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Bedri Yaşar, "Samsun'un erken ve uzun dönem borç listesi herkes tarafından biliniyor. Samsunlular, yapılan bu borçlar yüzünden senelerce yüksek vergiler ve ücretler ödemekle yükümlendirildi. Samsun'u bu şartlara getirenler de bunun hesabını er ya da geç verecek. Öte yandan Samsun, Çarşamba Ovası ve Bafra Ovası gibi doğal ekonomik varlığa sahip olmasına rağmen çiftçilik ve hayvancılık baş aşağı gidiyor. Milletimizin rızkı ile oynanmış durumda. Artık biz buna bir dur diyeceğiz ve Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi 'Köylü Milletin Efendisidir' sözünü yerine getireceğiz. Baş aşağı giden tarım ve hayvancılığı ayağa kaldıracak, köylüyü yeniden milletin efendisi yapmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" şeklinde konuştu.