Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, memleketi Havza'da esnaf ile bir araya geldi. Hemşehrilerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Usta, 24 Haziran seçimleri için Havza halkından destek istedi.

ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUK

Havza'dan sonra iftar yemeği için Ladik'e giden Usta, MHP Ladik İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği iftar programına katıldı. Muhtarlar ve STK'ların katıldığı iftar programında konuşan Usta, "Bize sahip çıkın biz de memleketimize sahip çıkalım. Milliyetçi Hareket Partisi olarak ülke ne zaman dara düşse, ne zaman siyasi bir istikrarsızlık olsa, biz her zaman elimizi taşın altına koymayı bildik. Bu yüzden sizlerden Milliyetçi Hareket Partisi'ne destek istiyoruz. Meclis'e bizi güçlü bir şekilde gönderirseniz Samsun'un sorunlarını daha hızlı çözme imkanına sahip olacağız" şeklinde konuştu.

ADAYIMIZ; ERDOĞAN

İftar programının ardından teravih namazı için Havza'nın Gidirli Mahallesi'ne giden Usta, namaz sonrası köy halkına Cumhur İttifakı'nı anlattı. Gidirli Mahallesi'nden sonra Çiftlik Mahallesi'ne geçen Usta, saatin geç olmasına rağmen mahalleliler tarafından kalabalık bir şekilde karşılandı. Milletvekili seçimlerinde kendilerine destek isteyen Usta, 'Cumhur İttifakı'nda bizim de adayımız Recep Tayyip Erdoğan. Ama milletvekili seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi olarak sizlerden destek bekliyoruz. Siz bize sahip çıkarsanız biz de milletimize ve ülkemize sahip çıkacağız' ifadelerini kullandı.